onsdag den 17. april 2013

Næste projekt(er)...

Så er jeg gået i tænkeboksen. Der er så mange hækleopskrifter som jeg gerne vil i gang med, men det nytter bare ikke rigtig at starte på dem alle på en gang.

Her er en lille liste over mine kommene projekter, måske er det også noget for jer?
Indkøbsnet 

Jeg har kigget dette fine indkøbsnet på Lutter Idyl, som simpelthen er så flot. Opskriften kan findes her. Opskriften er på engelsk så jeg skal lige have styr på dem inden jeg kaster mig i krig med projektet.

Jeg har tænkt mig at hækle den i nogenlunde i de samme farver i bomuldsgarn. Jeg overvejer dog at lave en slags bund i nettet så den får lidt mere fylde.
3D tæppe

Jeg faldt tilfældigt over dette fine tæppe på PESCNO's blog, hvor opskriften også kan findes. Det er simpelthen bare et tæppe jeg må eje. Jeg mangler bare at få købt tons vis af uldgarn og en masse timer hækling.


Det kommer nok til at tage rigtig lang tid.....

Jeg har tænkt mig at stikke i de samme grå, sort og hvid farver, men jeg laver nok kanten i en mere rød farve.
Gulvtæppe af Zpaghetti

Dette gulvtæppe er også fra Lutter Idyl's blog. Jeg elsker simpelthen farver og vi mangler måske lidt et tæppe i lejligheden. Opskriften står på Lutter Idyl's blog og det er så meget nemt ud at hækle. Dog skal der købes en stor hæklenål #10 og 5 ruller Zpaghetti.

Farverne ændrer jeg nok til de røde nuancer, men nu må vi se.
Baby Converse

Disse fine baby converse så jeg første gang på Farmorfabrikkens blog.

Jeg måtte simpelthen kaste mig ud i dette projekt. Har nu prøvet 2 gange, men jeg synes det er svært at følge opskriften og de ser forkerte ud. Forhåbentlig lykkes den en dag.

Opskriften kan findes her.2 kommentarer:

  1. Cool projekter. Er fast læser af dig på bloglovin nu! Kh Charlotte

    http://bycgundersen.blogspot.dk/

    SvarSlet