fredag den 7. juni 2013

Anmeldelse af 'Veet Easy Wax Elektrical Rool-On kit'

Så blev Veet kittet endelig pakket ud og prøvet af. 


Jeg har aldrig nogensinde før prøvet at vokse mine ben, men en gang skal jo være den første. Det var nemt at indsætte vokspatronen i apparatet og tilslutte strømmen, hvorefter den skulle stå i 20 min og varme op.

Efter at de 20 minutter var gået, tjekkede jeg om voksen var klar på et stykke papir. Det viste sig at voksen ikke var flydende nok til at den kunne påføres, så jeg lod den stå i atter 10 min, men så var den også klar. 


Det  var utroligt nemt at påføre voksen i hårets groretning, bortset fra bag på benen, der var det utrolig svært både at påføre voksen, men også at påsætte strips og trække stripsene af igen. 

Jeg har læst at andre syntes at der er for få stips med i pakken, men jeg brugte kun en per ben, da stripsene kan genbruges flere gange under samme voksbehandling. 

Efter endt voksbehandling, brugte jeg en alo vera vådserviet som medfølger i pakken til at fjerne overskydende voks, men de var ikke særlig effektive. De efterlod huden meget fedtet, så jeg endte med at skylle benen bagefter, som også lindrede hudirritationen. 

Resultatet var okay. Ikke alle hår blev fjernet, så derfor eftergik jeg benene med en skraber. Huden var en smule irriteret efter end behandling, men efter 1 dags tid var irritationen forsvundet og benen var dejlig bløde.

Her kan I se resultatet før og efter:


Hvis du vil vide mere om produktet kan du klikke ind på Veet's hjemmeside. Du kan også tjekke mit tidligere indlæg ud her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar